Суспільство

В Миколаєві нагородили підприємців, які під час війни допомагають місту та армії

"Міська влада прагне створити умови, сприятливі для ведення бізнесу", - мер Сєнкевич

Цей материал також доступний

4 вересня 2023 року в Миколаєві з нагоди професійного свята нагородили підприємців. Вони в умовах війни не тільки зберегли бізнес, а й активно допомагають місту та нашим захисникам.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада.

Їх привітав мер Олександр Сєнкевич. Він підкреслив значення бізнесу, який продовжує працювати в таких складних умовах. Для Миколаєва це дуже важливо. Та сьогодні підприємці не тільки наповнюють бюджет, а є прикладом відповідальності та патріотизм, адже в такі складні часи допомагають Силам оборони та містянам, які потрапили в біду.

Олександр Сєнкевич відзначив: “міська влада прагне створити умови, сприятливі для ведення бізнесу та залучення інвестицій”.

“Нещодавно під час зустрічі з нашими партнерами обговорили інвестиції в місто після війни. Зокрема, створення спеціальної економічної зони в Миколаєві. Цей інструмент сприятиме зростанню бізнесу”, – додав повідомив міський голова.

Крім того, наразі місто активно співпрацює з галузевими радами Миколаєва. Такі ради надають фахові рекомендації щодо вирішення важливих для міста питань.

“Ми плідно співпрацюємо з нашими галузевими радами. Сьогодні вони беруть участь у вирішенні питань щодо повоєнного відновлення Миколаєва, у розробці Майстер-плану міста. Підкреслю, що такий стратегічний документ розробляється лише в Миколаєві та Харкові”, – сказав Олександр Сєнкевич, закликавши представників бізнесу не зменшувати активність в житті міської громади.

Після цього мер вручив підприємцям Почесні грамоти та пам’ятні подарунки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button