ПригодиТема дня

Горіло і в Корабельному: на Миколаївщині за добу гасили 17 пожеж на відкритих територіях

Від ДСНС залучались понад 50 вогнеборців та 17 спецавтомобілів

Цей материал також доступний

2 вересня 2023 року підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 17 разів гасили пожежі на відкритих територіях. Горіли суха трава, чагарники та сміття, в одному епізоді — хвойний настил в лісовому урочищі. Загальна площа, яку пройшов вогонь, склала понад 19 га. Від ДСНС залучались понад 50 вогнеборців та 17 спецавтомобілів.

Горіло і в парку “Богоявленський” (на відкритій території біля джерела) в Корабельному районі міста Миколаєва (прим. ред.).

До гасіння пожеж залучались вогнеборці місцевих пожежних команд “Костянтинівка”, “Мартинівка” та “Первомайське”, а також добровільної пожежної команди с. Шевченкове, для підвозу води залучалась техніка місцевих підприємств. Спільними зусиллями під час ліквідації займань від вогню вбережено житловий будинок, господарчу споруду та 3 дачі.

За прогнозами синоптиків, сьогодні на території Миколаївщини утримається спекотна погода, зберігається 5 (найвищий) клас пожежної небезпеки.

“Тож шановні громадяни! Будьте обережними та не провокуйте виникнення пожеж. В екстрених ситуаціях телефонуйте на спецлінію 101”, – попереджають рятувальники.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button