Пригоди

В склепі міського некрополя пожежники виявили тіло загиблого чоловіка

Про це повідомляють в ГУ ДСНС у Миколаївській області

Цей материал також доступний

1 вересня 2023 року на території Миколаївської області зафіксовано 15 вогневих випадків. Здебільшого горіли суха трава, сміття, чагарники та очерет. Про це повідомляють в ГУ ДСНС у Миколаївській області.

У двох випадках через неконтрольоване горіння вогонь перекинувся на господарчі споруди. Ще в одному випадку полум’я із сухої трави розповсюдилось на комбайн, що призвело до пожежі моторного відсіку на площі 5 кв.м.

“На жаль, не обійшлося без жертв. О 13:22 до Служби порятунку сповістили про займання сміття в склепі на території міського некрополя м. Миколаєва. До місця виклику направлено черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Під час гасіння пожежі ланкою газодимозахисту виявлено тіло чоловіка, особа якого встановлюється. Співробітники поліції з’ясовують обставини”, – йдеться в повідомленні.

На всі випадки забезпечено оперативне та професійне реагування вогнеборців. Всього до гасіння залучалось 17 одиниць техніки та понад 60 рятувальників. Також, гасити пожежі допомагали вогнеборці місцевих пожежних охорон «Олександрівка» і «Первомайське», добровільної пожежної команди Шевченкове. Для доставляння води залучались трактор з бочкою ТОВ «Грейгівська», МТЗ-75 та автогрейдер «Амкадор-352» від КП «Благоустрій».

Загальна площа пожеж – понад 12,8 га.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button