Спорт

Миколаївські веслувальники здобули 26 медалей на Чемпіонаті України

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з дивовижним результатом!

Цей материал також доступний

З 29 серпня по 1 вересня в Умані відбувся Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років. Миколаївщину на змаганнях представляли 26 спортсменів. Про це повідомила Миколаївська міська рада.

Збірна Миколаївської області завоювала 26 медалей (9 золотих, 10 срібних і 7 бронзових) і посіла 5-е місце в загальнокомандному заліку чемпіонату України, набравши 1361 очко. Як зазначили в Федерації веслування Миколаївської області медалістами чемпіонату стали 11 веслувальників.

У підсумку першості України серед миколаївських веслувальників медалі здобули:

Золоту медаль отримали: Дмитро Деревінський, Давид Лупін, Давид Лупін/Максим Подшивалов, Катерина Гончар, Оксана Цомпель, Давид Лупін/Максим Подшивалов, Оксана Цомпель.

Срібну медаль: Олександр Гарцев, Максим Войчук, Оксана Цомпель, Дмитро Чернецький/Денис Чернецький/Дмитро Деревінський, Деревінський, Максим Войчук, Дмитро Деревінський, Оксана Цомпель/Максим Войчук.

Бронзові призери: Олександр Гарцев, Максим Подшивалов, Іван Клопов, Марія Салтовська, Олександр Гарцев, Давид Лупін/Максим Подшивалов.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів з дивовижним результатом!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button