ПригодиТема дня

"Ми погано відпрацювали", - Кім про неготовність укриттів в школах до 1 вересня

1 вересня на Миколаївщині не буде урочистих заходів

Цей материал також доступний

На Миколаївщині з близько 1000 укриттів у навчальних закладах 110 повністю відповідають нормам і готові до використання. Про це в ефірі “Радіо Свобода” повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Упродовж літа робота велася щодобова. Але я незадоволений результатами. Ми погано відпрацювали щодо відкриттів. Могли б зробити більше. У нас більше 500 дитячих закладів. Вони в принципі були навіть без підвалів, і неможливо було зробити в такі терміни. Але при цьому я не знімаю з нас відповідальності: могли би зробити краще.

Зараз норми ДБН (Державні будівельні норми – прим.) змінилися. Якщо чисто юридично, то 110 укриттів з тисячі з чимось у нас є юридично готовими та можливі для використання як повноцінні укриття. Але в принципі у нас близько 500 найпростіших укриттів, які використовуються як укриття в повітряну тривогу”, – сказав він.

За його словами, 1 вересня на Миколаївщині не буде урочистих заходів.

“У нас не буде офіційних офлайн подій, де можуть скупчуватися люди. Що стосується 1-го вересня, на жаль, в зоні небезпеки, в 100 км зоні, переважно все буде онлайн”, – зазначив він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Ким имеет свой строительный бизнес. Он хорошо зарабатывает в данной ситуации.
    Кроме того, вызывает вопрос его "опоздание" в день, когда ракета прилетела в обладминистрацию.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button