Суспільство

Земельні питання в Корабельному: на рішення депутатів чекають АЗС, дуб та ОСББ "Новинка"

В засіданні сесії оголошено перерву на кілька днів

Цей материал також доступний

30 серпня 2023 року в режимі онлайн-відеоконференції проходила 23-я сесія Миколаївської міської ради, на засіданні якої в цей день були присутні не всі депутати, тому (за відсутністю кворуму) в засіданні оголошено перерву на кілька днів.

Під час сесії, крім іншого, повинні були розглянути 69 основних та 41 внесених до порядку денного “з голосу” земельних питань. Серед них стосовно Корабельного району м. Миколаєва були і наступні:

– Передати приватному підприємству “ТРАНЗИТ ОЙЛ ГРУП” в оренду строком на 15 років земельну ділянку площею 597 кв.м, з цільовим призначенням: для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, для обслуговування автомобільної заправної станції по вул. Самойловича, 32-В.

– Надати дозволу для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку«НОВИНКА» за адресою: пр. Богоявленський, 322.

– Про визнання ботанічними пам’ятками природи місцевого значення та надання охоронного статусу трьом ділянкам (без вилучення земельних ділянок у їх власників або користувачів), де ростуть старі дуби (йдеться про так званий Горизонтальний дуб в парку “Дружба” (в Корабельному районі), дуб на вул. Садовій та віковий дуб у мікрорайоні Темвод).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button