Пригоди

Конфлікт "по-сусідськи": мешканець Миколаївщини погрожував підірвати парубка разом із собою

Йому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Цей материал також доступний

Через конфлікти з сусідкою, 44-річний мешканець райцентру, перебуваючи у стані сп’яніння, погрожував її сину підірвати його за допомогою ручної гранати, – повідомляє Первомайський районний відділ поліції.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних дій поліцейські зʼясували, що раніше між заявницею та її 44-річним сусідом були конфлікти. Того дня чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та маючи при собі гранату, прийшов до домоволодіння жінки. В цей момент на подвір’ї перебував 23-річний син заявниці, між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого підозрюваний дістав із сумки гранату, якою погрожував підірвати молодика разом із собою. Згодом чоловік заспокоївся та пішов із подвір’я сусідів.

За місцем проживання зловмисника слідчі провели обшук, під час якого виявили та вилучили гранату, яку направили на експертне дослідження.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 129 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством», «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button