ПригодиТема дня

На пляжі "Чайка" в Корабельному районі знайшли тіло потонулого в лимані підлітка

Тіло виявлено на відстані близько 30 метрів від берега

Цей материал також доступний

В Миколаєві в акваторії Бузького лиману 26 серпня о 12:55  водолази знайшли тіло потонулого підлітка 2009 р.н. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

25 серпня о 18:00 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що в акваторії Бузького лиману зник безвісти підліток 2009 р. н. На місце було направлено відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону, чергову зміну оперативно-координаційного центру та водолазну групу 10 взводу Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону ДСНС України. Рятувальники обстежили акваторію лиману на площі 10 000 кв. м. зниклого не було виявлено. 26 серпня пошуки були продовжені.

“Сьогодні вранці водолази Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та 10 взводу Державного воєнізованого гірничо-рятувального загону ДСНС України відновили пошуки зниклого. Пообіді тіло виявлено на відстані близько 30 метрів від берега. Водолази дістали його з води та транспортували на берег”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button