Суспільство

Знову виявили порушення: в приватному секторі перевірили дотримання правил благоустрою

За підсумками перевірок складено 16 адміністративних протоколів

Цей материал також доступний

За третій тиждень поточного місяця, з 14 по 18 серпня, працівниками адміністрацій районів провели рейди щодо дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в Миколаєві, а також роз’яснювальні роботи та ряд інших, про що повідомляє пресслужба міської ради.

В Корабельному районі перевірили санітарний стан вулиць приватного сектору мікрорайону Широка Балка. Виявлено ряд порушень, за якими склали 16 адміністративних протоколів. Надано 66 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

Нагадаємо, ми писали:
Санітарний рейд у Широкій Балці на другому тижні серпня 2023 року: 57 попереджень, 16 протоколів на мешканців

У Центральному районі проведено рейд по вулиці Велика Морська та проспекту Центральному. Фахівцями адміністрації перевірено 26 об’єктів, за результатами складено 7 адміністративних протоколів та проведено роз’яснювальну роботу.

В Інгульському районі сумісно з представниками КП «Миколаївкомунтранс» здійснено обстеження території приватної забудови по вул. 9 Поздовжня, вул. 8 Поздовжня, вул. 1 Лінія та проспекті Миру. З мешканцями проведена роз’яснювальна робота щодо їх забов’язань. За результатами обстеження складено п’ять адміністративних протоколів.

У Заводському районі провели рейди по вулицях 8 Березня, Рюміна, Сінна, 9 Поперечна, Центральний ринок. За результатами перевірки працівники адміністрації склали 17 адміністративних протоколів та провели роз’яснювальні бесіди з власниками територій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button