Пригоди

З початку року на Миколаївщині аудитори знайшли порушення у закупівлях на понад 350 мільйонів

Аудитори перевірили 231 процедуру бюджетних закупівель в області

Цей материал також доступний

Впродовж січня-липня 2023 року державні аудитори перевірили 231 процедуру бюджетних закупівель в Миколаївській області, у закупівлях на загальну суму 359,8 мільйонів гривень були знайдені порушення. Про це повідомили в Управлінні Південного офісу Державної аудиторської служби в Миколаївській області.

Зазначається, що було проведено 193 моніторинга, встановлені порушення у сфері закупівель на загальну суму понад 343,7 мільйона гривень. За результатами моніторингів замовники відмінили торги по 21 процедурі на суму 25,3 мільйона гривень та розірвали 25 договорів на суму 71,8 мільйона гривень. Перевірками закупівель охоплено 38 процедур на суму 83,5 мільйона гривень.

«Порушення законодавства щодо безпідставного збільшення ціни за одиницю товару, нестачі, нецільові та інші незаконні витрати встановлено при виконанні 22 договорів на загальну суму понад 16,1 мільйона гривень», — йдеться у повідомленні.

Матеріали 7 перевірок закупівель передані до правоохоронних органів, за розглядом яких розпочато 3 досудові розслідування. Долучено до кримінального провадження 9 матеріалів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button