Пригоди

Після п’яних посиденьок миколаївець забив до смерті сусідку по дачі, яка вкрала в нього гроші

Чоловікові загрожує 15 років увʼязнення.

Цей материал також доступний

18 серпня до відділення поліції №1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 48-річного миколаївця про те, що в дачному будинку він виявив тіло колишньої дружини. У результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що до вбивства 45-річної жінки причетний її сусід, про що повідомили в Головному управлінні Національної поліції України у Миколаївській області сьогодні, 22 серпня 2023 року.

“Поліцейські з’ясували, що того дня зловмисник разом з потерпілою вживали спиртні напої. Зі слів підозрюваного, після випитого він заснув. Згодом прокинувся і пішов додому. Повертаючись, виявив, що з його кишені зникли кошти в сумі сім тисяч гривень. Зловмисник, запідозривши у крадіжці знайому, повернувся до її будинку та почав бити жінку палицею. Після чого вона зізналась та віддала гроші чоловіку, але той продовжував бити потерпілу, нанісши їй декілька ударів молотком по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла”, – йдеться у повідомленні.

Після вчиненого злочину чоловік викинув знаряддя злочину в кущі неподалік від свого будинку, а свої особисті речі склав у пакет, який залишив у полі. Чоловікові загрожує 15 років увʼязнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button