ПригодиТема дня

Родичі і друзі розшукують зниклого мешканця Корабельного району

Чоловік отримав травму голови на збірному пункті, військові відправили його до лікарні...

Цей материал також доступний

Родичі та друзі з 18 серпня 2023 року розшукують зниклого 46-річного мешканця Корабельного району міста Миколаєва Олександра Сташкова і просять в цьому допомоги всіх небайдужих.

72-річна тітка Олександра Любов Романівна, з якою він (не маючи батьків) живе, розповіла передісторію зникнення племінника, яка, за її словами, почалася ще 16 серпня, коли вранці на зупинці “Айвазовського” невідомі люди посадили його в машину та повезли до військкомату (Корабельного ТЦКтаСП), де його направили на медкомісію.

“Там йому ставало погано (знепритомнював), навіть швидку допомогу викликали, але все ж таки комісію він пройшов і ввечері повернувся додому зі словами, що зранку його чекають у військкоматі. І він знов пішов туди, це вже було 17 серпня. Через декілька годин подзвонив сусід, якого мобілізували таким самим чином разом з Сашею, та каже: “Бери мою жінку та приходьте до нас на збірний пункт”. Ми прийшли, нас пустили всередину, щоб ми могли побачитися зі своїми хлопцями… У Сашка сильні проблеми зі шлунком, він часто бігав до туалету. І коли він в черговий раз туди пішов, то щось сталося (я не бачила, що саме), а побачила його вже з розбитою головою: він лежав на алейці в калюжі крові. Мені сказали військові, що він впав. Нас (жінок) одразу вигнали за територію збірного пункту. Ми бачили, як приїхала туди швидка, довго там була. А коли вона виїхала звідти, везучи Сашка до лікарні, то я попросилася з ними. Також племінника супроводжував якийсь військовий”, – каже родичка мобілізованого чоловіка.

“В нашій лікарні Корабельного району йому наклали шви, забінтували після цього голову. Мене до того кабінету не пустили. А коли Саша вийшов, той військовий забрав його знов на призовний пункт, мовляв, вони не можуть його відпустити… Я вже вдома згадала, що сумочку Олександра з його паспортом, грошима, мобільним телефоном, щоб вона не валялася в крові, я поклала собі в пакет, отже він залишився без нічого! А коли я вранці 18 серпня знов прийшла до військових, мені там розповіли, що Сашкові ще ввечері знов стало погано, вони викликали швидку допомогу і без супроводу (просто склавши якийсь протокол) відправили його до лікарні швидкої медичної допомоги (ЛШМД). Я – туди. Того лікаря, що його оглядав, вже не було, змінився, а інший подивився по записах і сказав, що Олександра привозили, його оглянув невропатолог, наче нічого страшного не знайшов, і тому мого племінника не госпіталізували, а відпустили, це було близько 23:00. З тих пір я не знаю, де він є!

19 серпня я знов прийшла до збірного пункту з’ясувати, як так сталося, як вони могли людину в розбитою головою без супроводу кудись відправити, де його тепер шукати… Вже якраз знову чергував той хлопець, що Сашу в нашу лікарню №5 супроводжував 17 серпня. Він каже: Ми цим не займаємось, звертайтеся в поліцію, щоб його шукали. Може, він десь ховається”.

В поліцію я ще 18 серпня звернулася. Написала заяву про зникнення, щоб Сашу розшукали”, – розповіла Любов Романівна.

Переймаються зникненням чоловіка і друзі родини. Так, Анна П. написала в соцмережі “Фейсбук”:

Шановні мешканці м. Миколаєва та області. Будь ласка, допоможіть у розшуку громадянина Сташкова Олександра Михайловича… Останній раз родичі бачили його у міській лікарні №5 (колишня Вітовська ЦРЛ), з 17.08.2023 року зв’язок з ним відсутній, його місцезнаходження невідомо.

Прикмети: зріст 180 см, худорлявий, мав травму голови (отримав мед. допомогу, голова перебинтована), був одягнутий у джинсові бриджи нижче колін та футболку синього кольору з плямами крові. Будь ласка, якщо хтось його бачив або знає його місце перебування, просимо повідомити за номером тел. 0937667637, дуже будемо вдячні”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button