Пригоди

П'яний робітник КП погрожував колегам ножем і трощив майно

Нещодавно він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за тяжкий злочин

Цей материал також доступний

Перебуваючи у стані сп’яніння, 30-річний працівник одного з комунальних підприємств міста погрожував колегам ножем та влаштував у адміністративній будівлі безчинства, внаслідок яких ногами пошкодив двері одного з кабінетів, – повідомив відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Повідомлення про подію до поліції надійшло вчора, 17 серпня. Керівник комунальної установи заявив, що вдень одного із співробітників на робочому місці виявили у нетверезому стані. Щоб зафіксувати цей факт та вжити заходів до працівника, його запросили до адміністративної будівлі. Там зловмисник почав агресивно себе поводити та вибивати двері до кабінетів. Коли ж його намагались заспокоїти, чоловік дістав ножа та погрожував усім, хто до нього намагався наблизитись.

розтрощені п'яним робітником двері

На місце події за викликом прибув наряд патрульної поліції, який втихомирив чоловіка, застосувавши до нього спецзасіб – кайданки. Вже у Миколаївському районному управлінні поліції чоловік продовжив хуліганські дії, намагаючись розламати майно у фойє поліцейського підрозділу.

Протиправні дії фігуранта слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» та оголосили йому про підозру. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Під час затримання у зловмисника вилучили два розкладні ножі. Також у ході досудового розслідування поліцейські встановили, що чоловік лише у квітні звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення тяжкого злочину.

Нині судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб із можливістю внесення застави. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button