ПригодиТема дня

Занадився бути непроханим гостем: хулігана в Корабельному районі засудили на 2 роки

За вироком суду від 14.08.2023 року

Цей материал також доступний

Геннадій Бочаров – справи щодо якого (то про дрібне хуліганство у 2023 році, коли він у дворі будинку №26 по вул. Океанівській пошкодив автомобіль “Фольцваген” шляхом розбиття лобового скла та відриву державних номерів; то про керування BMW 320D “під наркотою”, за яке його затримували кілька разів) неодноразово розглядав Корабельний районний суд міста Миколаєва – в черговий раз відзначився тим, що занадився порушувати недоторканість житла мешканців одного з місцевих будинків.

Так, 07.04.2023 року (приблизно о 07:55) Бочаров, перебуваючи поруч із чужим будинком в Корабельному районі, без законних підстав переліз через паркан та проник на територію вищевказаного домоволодіння, підійшов до вхідних дверей та, скориставшись тим, що вони були не замкнені, незаконно проник до житлового будинку, в якому в цей час знаходилося подружжя його власників К., після чого непроханий гість був затриманий працівниками поліції.

Та сама історія – один в один – повторилася 08.04.2023 року (приблизно о 01:40). Той самий будинок, ті самі дії, Бочаров знов затриманий працівниками поліції.

Суд щодо першого епізоду порушення недоторканості житла 27.04.2023 року призначив Бочарову покарання у вигляді одного року обмеження волі, замінивши його умовним терміном.

За вироком суду від 14.08.2023 року, приймаючи до уваги особу обвинуваченого, обставини, що пом’якшують покарання (зокрема, щире каяття у скоєному та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення), дії, вчинені ним, які фактично не завдали збитків чи шкоди, не потягли серйозних наслідків, – суд призначив Бочарову покарання у виді двох років обмеження волі.

В той же час, суд звільнив обвинуваченого від призначеного покарання, встановивши іспитовий строк 2 роки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button