Суспільство

На Миколаївщині запустять грантову програму підтримки малого та мікро бізнесу

Участь у програмі є безкоштовною

Цей материал також доступний

Міжнародна організація Save the Children у співпраці з Центром Підтримки Бізнесу та Економічного Розвитку оголосила проєкт грантової допомоги для відновлення та економічного розвитку постраждалих районів Миколаївської області, повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради. Програма спрямована на надання фінансової підтримки та інших ресурсів для допомоги місцевим громадам у відновленні їх підприємств та зміцненні економічного потенціалу.

Програма містить два кроки:

– проходження дводенної тренінгової програми, яка надає практичні знання з написання бізнес-планів та видачу грантових заявок на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій.

– подання на грантову програму Save the children з подальшою участю у конкурсному відборі для отримання грошової допомоги на відновлення чи підтримку бізнесу розміром 2500$.

“Раніше наша команда розпочала реєстрацію населення у постраждалих громадах Херсонщини й Миколаївщині для грошових виплат. Ця робота ведеться і зараз. Поява нової програми дійсно актуальна, адже підтримка бізнесу та підприємців – першочергові кроки до відбудови країни та її економіки”, – підкреслив керівник центру Артем Ващиленко.

На Миколаївщині участь у програмі можуть взяти мешканці наступних громад: м. Миколаєва, Галицинівської, Шевченківської, Березнегуватської, Первомайської, Горохівської, Баштанської, Снігурівської, Вознесенської, Широківської й Мішково – Погорілівської.

Зауважимо, що допомога надається лише для одного представника родини та має бути спрямована на реалізацію представленого на конкурсі бізнес-плану.

Участь у програмі є безкоштовною. Для подання бізнес-плану, для отримання гранту, проходження дводенного тренінгу є обов’язковою вимогою. Участь у тренінговій програмі є безкоштовною.

Посилання для реєстрації: https://kobo-ee.savethechildren.net/x/sMIzofpb

Дедлайн 15 вересня 2023 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button