ЕкономікаСуспільствоТема дня

Перевиконання цьогорічного бюджету Миколаєва буде складати біля 800 мільйонів гривень

"Бізнес на території міста пожвавлюється", - розповів депутат міськради

Цей материал також доступний

В сюжеті ТРК “Март” давнішній соратник мера Сєнкевича (вони разом перебігли з партії “Самопоміч” у партію “Пропозиція”), глава бюджетної коміссії Миколаївської міськради Федір Панченко розповів, що до кінця поточного 2023 року перевиконання бюджету міста буде складати біля 800 мільйонів гривень.

«На теперішній час бюджет міста Миколаєва, він перевиконується і перевиконаний вже. Якщо вірно розрахував наш Департамент фінансів прогноз до кінця року, то його перевиконання буде складати біля 800 мільйонів гривень.

Перевиконання на теперішній час відбувається за рахунок того, що збільшилися надходження від податку з зарплатні, що сплачується на території міста. Це свідчить про те, що бізнес на території міста пожвавлюється, трохи оговтується, і це не може не радувати».

Панченко стверджує, що збільшення доходів зросло не тількі від війскових, а й від бізнесу:

“Ми розділили по надходженнях, і це саме надходження не від військових. Від військових також зросло, але не на таку суму. Нас також цікавило це питання – відмінні від військових платники податків.

Чи маємо ми гарантію, що так буде довгий період часу? Авжеж, все залежить від того, як складеться політична, військова ситуація і таке інше. Але ми сподіваємося на краще. В принципі, ми маємо можливість у випадку, якщо погіршиться прогноз, переглянути бюджет, і сильно від цього не постраждаємо”, – каже депутат міської ради.

Нагадаємо, ми писали:
З платників податків на Миколаївщині в цьому році вже зібрано 10,4 мільярди грн

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button