Пригоди

В Миколаєві зіткнулись військовий Volkswagen і Таврія – постраждали шестеро, серед них троє дітей

Обидва автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень. ФОТО

Цей материал також доступний

10 серпня 2023 року (приблизно о 15:15) на перетині вул. Велика Морська з вул. Маріупольською відбулось зіткнення військового мікроавтобусу Volkswagen Transporter (під керуванням 26-річного чоловіка) та легкового автомобілю «Таврія».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали водій та дві пасажирки легковика, а також троє дітей (2-х, 8-ти та 12-ти років), – повідомили в поліції. Слідчі встановлюють усі обставини та причини автопригоди. Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 095-521-21-24 або 102.

“Volkswagen їхав по вулиці Великій Морській, з боку вулиці Пушкінської, у напрямку вулиці Садової. На перехресті з вулицею Маріупольською загорівся жовтий сигнал світлофора, транспорт почав зупинятися. Водій Volkswagen вирішив все ж таки «проскочити» перехрестя, об’їхавши автомобілі, що зупинилися, по смузі руху громадського транспорту. Виїхавши на перехрестя, Volkswagen врізався у «Таврію», що рухалася по вулиці Маріупольській з боку вулиці Потьомкінської у напрямку вулиці Адміральської. Від потужного удару «Таврію» відкинуло вбік, «Фольксваген» зупинився за перехрестям.

Внаслідок ДТП постраждали шестеро людей — троє дорослих та троє дітей (один із них – грудного віку), які їхали в автомобілі «Таврія». Усіх постраждалих карети швидкої допомоги доправили до лікарень міста Миколаєва”, – повідомляли попередньо «Новини-N».

“За словами свідка, в “Таврії” були діти, і одна з них – дівчинка – в момент аварії вилетіла з машини на дорогу. Про стан дитини поки нічого не відомо, вона була без свідомості”, – повідомляло інше видання (відео).

Обидва автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень. Рух на перехресті ускладнений.

Читайте також:
26-річному військовому, що спричинив ДТП з шістьма постраждалими, загрожує до трьох років тюрми

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Водятла этого таврии тоже лишним не было бы привлечь , какого у него сидело сзади 4 человека , понимаю, что дети , но там разрешено 2 и не больше , уверен и не было для 2-х летнего ребёнка кресла детского ....... а военный очередной не адекват думающий , что он защищает таких , как с таврии и ему все можно теперь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button