Пригоди

"Сварка": на Миколаївщині чоловік намагався ножем вбити свою співмешканку

Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років ув'язнення

Цей материал також доступний

У середу, 9 серпня 2023 року, до відділення поліції №3 Первомайського районного відділу надійшло повідомлення про те, що 53-річний мешканець Кривоозерської територіальної громади намагався вбити свою співмешканку, – повідомляє Первомайський районний відділ поліції.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські зʼясували, що між потерпілою та її співмешканцем за місцем їхнього проживання виникла сварка. У ході зʼясування стосунків чоловік схопив ножа та наніс декілька ударів жінці в область грудної клітини та рук.

З місця події потерпілу доставили до лікарні, де їй надали медичну допомогу.

Зловмисника оперативники доставили до відділення поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж, та направили його на експертне дослідження.

Нині за процесуального керівництва Кривоозерського відділу Первомайської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув’язнення.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button