Спорт

Середа з Миколаєва взяв срібло на Суперфіналі Кубка світу зі стрибків у воду

Про це повідомили в Луганській ОВА

Цей материал також доступний

17-річний спортсмен (що родом з Миколаєва) Олексій Середа став срібним призером Суперфіналу кубка світу зі стрибків у воду, який проходив в Німеччині. Нагадаємо: юнак вже кілька років представляє на всіх змаганнях Луганщину.

“Ці змагання протягом трьох днів відбулися в Берліні і завершували поточний сезон. За виступ у стрибках з вишки Олексій Середа набрав 480.45 бали і вчергове підтвердив свій високий клас. Це його друге особисте срібло у цьогорічній світовій серії. Вітаємо!”, – повідомили в Луганській ОВА.і.

Як розповідала для ” Корабелов.Інфо ” тренер юного стрибуна у воду та його рідної сестри Тетяна Погрібна, Олексій Середа займається у неї ще з дитсадкового віку (починалося все в СКПБ “Водолій”). Перший клас він закінчив у Миколаївській школі №38, другий та третій – навчався у школі №54 у Корабельному районі, а вже у четвертому класі і Олексій, та його сестра разом із Тетяною В’ячеславівною поїхали до Києва, де вже кілька років живуть, навчаються у школі та тренуються, представляючи тепер на всіх змаганнях Луганську школу вищої спортивної майстерності.

Нагадаємо, ми писали:
“Середа – феномен, такі народжуються раз на століття”, – зазначив Ілля Кваша.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Середа з миколаїва , [censored] Николаев Середу , а теперь только и пишите , с Николаева , только славит другую область , как и много других топовых спортсменов , а в николаеве у самих ничего не осталось !!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button