Суспільство

Зеленський закликав повертатися в реальність тих, кому здається, що війна нібито «десь там»

У відеозверненні до українців

Цей материал також доступний

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україні для перемоги потрібна максимальна зосередженість і закликав повертатися в реальність тих, для кого війна “десь там”.

Про це йде мова у його вечірньому відеозверненні.

За словами Голови держави, його команда готується, щоб наступний тиждень іще посилив Україну та її позиції.

– Буде нова комунікація з партнерами – заради оборонних пакетів для України. Додамо ще більше змісту міжнародним заходам серпня – вересня, які вже заплановані. Це й Кримська платформа, і Саміт перших леді і джентльменів, і наша участь у Генасамблеї ООН. Звичайно, ми продовжимо і внутрішнє очищення нашої держави від тих, хто, на жаль, послаблює Україну своїми зловживаннями, – зазначив Зеленський.

– Україні потрібна лише сила, лише максимальна зосередженість на тому, щоб досягти перемоги. Якщо комусь уже здається, нібито війна «десь там» та що перемогти у війні має хтось інший, то треба повертатися в реальність. Лише всім народом ми це пройдемо, – додав він.

Зеленський акцентував на тому, що “треба щодня давати результат для України й для всіх, хто бореться заради України”.

– Дякую всім, хто саме так наближає нашу перемогу! Слава нашим воїнам! Слава нашому народу! Міцному і прекрасному І ще раз вітаю з Днем Повітряних сил Збройних Сил України! – резюмував Президент.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button