Пригоди

Шестеро в авто: всі травмувалися внаслідок "п'яного" ДТП на Миколаївщині

Машина зіткнулася з деревом та перекинулася догори колесами

Цей материал також доступний

В ніч на 4 серпня 2023 року (близько 00:25) до чергової частини Вознесенського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Прибужани Прибужанівської громади на польовій дорозі сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Renault Megan під керуванням 31-річного водія. За попередніми даними, водій не впорався із керуванням та допустив зʼїзд із дороги з подальшим зіткненням із деревом та перекиданням транспортного засобу.

Внаслідок автопригоди водій та пʼять його пасажирів віком від 18 до 21 року отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до медичного закладу.

Під час медичного освідування у крові керманича виявили 0,91 проміле алкоголю.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Санкція статті інкримінує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

31-річного водія Renault Megan слідчі райуправління затримали у порядку ст. 208 КПК України. Наразі чоловікові правоохоронці повідомили про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди.

Поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись до Вознесенського районного управління поліції за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24, або за телефонами 066-912-50-27, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button