ПригодиТема дня

Вдарив продавчиню та забрав гроші: розбійний напад у магазині в Корабельному районі. ВІДЕО

Поліція встановлює нападника та місце його перебування

Цей материал також доступний

У п’ятницю, 4 серпня 2023 року, близько 18:00 у магазині, розташованому по проспекту Богоявленському, навпроти палацу культури “Корабельний” в Миколаєві, чоловік вчинив розбійний напад на продавчиню. Він зайшов за прилавок, погрожуючи їй словами: “Тебе, нах**, жить надоело? Кассу открой…”, забрав гроші, а коли жінка намагалася його наздогнати на виході з магазину, зловмисник обернувся та кілька разів вдарив працівницю…

Відеозапис (з камери внутрішнього спостереження) цієї кримінальної події надав співробітник мережі магазинів “Солодка лапа”.

“Шановні, цей пі**р вдарив дівчину-продавця і забрав касу в магазині “СОЛОДКА ЛАПА”, що навпроти старого Будинку культутри. Якщо є у когось інформація про це чмо, прошу повідомити: 0674829784 – Олексій“, – звернувся до небайдужих економіст мережі магазинів.

Про те, що сталося, було також повідомлено в поліцію. Правоохоронці наразі встановлюють особу нападника та місце його перебування, – повідомив Олексій до редакції Кorabelov.info, надавши фото нападника:

нападник
нападник

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button