Пригоди

Людям і так важко платити: "Миколаївоблтеплоенерго" не очікує на збільшення тарифів до кінця війни

При цьому миколаївці достатньо старанно оплачують отримані послуги - протягом минулої зими рівень оплати складав 89%

Цей материал також доступний

Директор обласного комунального підприємства “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов вважає, що тарифи на опалення до кінця війни підвищуватися не будуть, як це неодноразово зазначало керівництво держави. Про це він сказав в ефірі телеканалу “МАРТ”.

“Я не бачу якихось потуг в цьому напрямку. Все, що говорять держава, регулятор та Кабмін, – що тарифи до кінця війни не будуть змінюватися. Я вважаю, що вони змінюватися не будуть, тому що людям і так важко платити за те, що вони отримують, а збільшувати (тариф – прим.) – це просто нарощувати борги, які люди не зможуть погасити”, – зазначив Логвінов.

Також він додав, що зараз підприємство чекає, що держава все ж виконає свою обіцянку і до початку опалювального сезону погасить різницю між економічно обгрунтованими та діючими тарифами.

Крім цього, Логвінов зазначив, що миколаївці достатньо старанно оплачують отримані послуги – протягом минулої зими рівень оплати складав 89%. За минулий опалювальний період мешканці міста заборгували підприємству 89 мільйонів гривень, а загалом за всі минулі опалювальні періоди борг містян досяг 246 мільйоні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button