Пригоди

"Вчора був його перший день роботи. І останній", - під час обстрілу Херсону загинув молодий лікар

До цього він декілька років проходив інтернатуру в херсонській лікарні, де залишився працювати

Цей материал також доступний

У вівторок, 1 серпня 2023 року, внаслідок ворожого обстрілу російськими окупантами, в Херсоні загинув молодий лікар Дмитро Білий, для якого це був перший робочий день, – повідомила громадська діячка Аліна Боднар.

“Вчора був його перший день роботи лікарем. І останній. Це щира відданість професії і служінню пацієнтам: працювати у місті, яке щодня під обстрілом. Таких світлих людей цінують. росія їх убиває…

Білий Дмитро Миколайович —лікар-оториноларинголог. У 2021 році закінчив Запорізький державний медичний університет та вступив на інтернатуру в лікарню ім Є. Є. Карабелеша м. Херсон. Там залишився працювати. 1 серпня Дмитро вийшов на роботу у якості лікаря. о 11:10 російські військові убили його, обстрілявши медзаклад…”, – написала вона.

Студентська рада ЗДМФУ, у свою чергу, додала, що Дмитро Білий у 2015 році вступив на перший медичний факультет, а в 2021 закінчив університет і вступив на інтернатуру за спеціальністю отоларингологія в лікарню м. Херсон.

“Він був дуже добрий, веселий, душа компанії, завжди посміхався. Дмитро гарно навчався, мріяв стати кваліфікованим лікарем та дуже радів, коли сьогодні вийшов на роботу. Допомогти сім’ї Дмитра можна фінансово, гроші збирає його близький друг Артур: 4441114458823869”, – зазначили в Студентській раді університету.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button