ПригодиТема дня

Жіночі сварки: в Миколаєві чоловіки викрали дівчину, побили, вивезли в ліс, роздягнули та кинули

Повідомляє прес-служба Центрального суду

Цей материал також доступний

У Центральному районному судді Миколаєва розпочався судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 31-річного чоловіка у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.146 КК України та 19-річного місцевого жителя за ч.2 ст.146, ч.1 ст.122 УК України. Про це повідомляє прес-служба Центрального суду. Судовий розгляд здійснюється під головуванням судді Світлани Скрипченко.

Прокурор оголосив обвинувальний акт, згідно з яким, 20 грудня 2022 року, близько 12.:00, обвинувачені на автомобілі “Tesla Model S” прибули до місця проживання 23-річної К. і стали чекати, коли вона вийде з дому.

Коли вона вийшла і попрямувала у бік зупинки громадського транспорту, вони під’їхали до неї та вийшли з автомобіля. Дівчина сприйняла це як реальну загрозу життю та намагалася втекти. Один із обвинувачених штовхнув її і, коли вона впала, завдав кількох ударів в обличчя. Після чого чоловіки силою посадили потерпілу на заднє сидіння автомобіля та поїхали. Під час руху один із обвинувачених бив її, внаслідок чого завдав потерпілій тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Вони приїхали до Харчатівського лісу, поблизу с.Мішково-Погорелове Миколаївського району, де один із обвинувачених наказав своєму спільнику копати яму, а сам, погрожуючи потерпілій предметом, схожим на молоток, вимагав надати інформацію щодо конфлікту останньої з його дружиною. Потім він наказав потерпілій зняти з себе весь одяг і покласти його в багажник, повернув дівчині її телефон і сумку і сказав йти, після чого обвинувачені залишили місце пригоди на автомобілі.

Представник потерпілої заявив цивільний позов, згідно з яким остання просить стягнути з обвинувачених за рахунок відшкодування моральної шкоди 200 тисяч гривень.

Прокурор клопотав про оголошення перерви для надання йому часу на підготовку письмових доказів, яке судом було задоволено.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button