ПригодиТема дня

Наступив на снаряд: на Миколаївщині загинув тракторист, його колега поранений

Трагічний випадок трапився неподалік селища Лепетиха

Цей материал також доступний

На Миколаївщині двоє трактористів підірвалися на касетному снаряді, внаслідок чого один з них загинув, про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області Сергій Шайхет.

“Трагічний випадок трапився неподалік селища Лепетиха Березнегуватської громади. Двоє трактористів приїхали на поле, аби заготовити на зиму для худоби солому. В якусь мить один із селян наступив на касетний снаряд, що лежав на полі, і небезпечний пристрій здетонував. Чоловіки отримали мінно-вибухові травми тіла. На жаль, 48-річний потерпілий помер на місці події. Іншого чоловіка доставили до медичного закладу”, – зазначив він у своєму Telegram-каналі.

Один чоловік 1975 р.н. загинув, ще один, також 1975 р.н., травмований. Постраждалого доправлено до медичного закладу, – додали рятувальники.

Вкотре звертаємось до громадян: будьте максимально уважні та обережні, особливо в тих населених пунктах, які піддавалися активним обстрілам. При виявленні небезпечних вибухових предметів одразу телефонуйте 102!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button