Пригоди

Невідомі набирають у цистерни воду з безкоштовних точок та продають її миколаївцям, - депутат

Він неодноразово був свідком таких випадків

Цей материал також доступний

Воду з бекоштовних точок видачі питної води невідомі використовують у комерційних цілях. Про це депутат Миколаївської міськради від “Пропозиції” Андрій Янтар розповів на засіданні бюджетної комісії Миколаївської міськради 26 липня, пишуть “НикВести”. За словами депутата, він неодноразово був свідком таких випадків.

“Обласна лікарня відновного лікування на перехресті Обсерваторної та Великої Морської. Безкоштовний пункт видачі води, стоїть черга і стоїть цистерна для перевезення води. Не один раз там стоїть і заправляється водою. Одного разу я не полінувався і поїхав за цією цистерною. Вона поїхала на Велику Морську, а потім звернула на Наваринську. Це дорога не на Херсон чи в Нову Одесу. Явно, що ця цистерна повезла воду по комерційних точках”, — розповів Янтар.

Він запропонував встановити додаткові лічильники, щоб контролювати кількість виданої води та запобігати її використанню в комерційних цілях.

Перший заступник начальника Департаменту житлово-комунального господарства Ігор Набатов відзначив, що проконтролювати це в рамках прийнятих міською радою правил неможливо. У таких випадках, за його словами, треба викликати поліцію. Також він додав, що зараз з міського бюджету точки ще не фінансували, тому шкоди йому фактично не було нанесено.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button