СуспільствоТема дня

"Страшне видовище": миколаївців налякала "аномальна" гроза

"Думали, щось вибухнуло і палає, така була заграва", - розповідають мешканці Корабельного району

Цей материал також доступний

Ввечері в суботу, 22 липня 2023 року, після 20:00 у Миколаєві пустилася сильна злива, при цьому гуркіт грому був такий сильний, що нагадав містянам бомбардування. А найбільше, здається, злякалися мешканці Корабельного району – все через незвичний колір неба, яке забарвилося в жовто-червоний колір.

“Білі ночі прямо. О 20:26 зазвичай темрява, а тут ясно, як вдень. Аномалія”, – написала в Телеграм-каналі “Корабелов.інфо МиколаївТетяна.

“Така заграва, я аж злякалася й кинулася перевіряти, чи немає термінової евакуації”, – зазначила Кіра“Жовті вікна стали. Я як подивився в них – так злякався”, – додав ще один місцевий мешканець.

“Думали, щось вибухнуло і палає, така була заграва”; “Надворі було дуже темно, як уночі, а потім різко небо стало яскраво-жовтим!”; “Колір неба – що викид у грі “Сталкер”, – розповідають й інші мешканці Корабельного району. Багато хто зафіксував сильну зливу та незвичайне зафарблення неба на відео та фото.

“Не хвилюйтесь. Просто збіглося із заходом сонця”, – пояснив незвичайне забарвлення неба місцевий мешканець Андрій, заспокоюючи інших.

Метеорологи кажуть, що причиною червоного кольору неба могло стати заломлення світла. Найімовірніше, джерелом цього самого світла було саме сонце, що хилилося до горизонту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button