СуспільствоТема дня

У Корабельному районі на півроку виділили 2,5 млн на ліквідацію звалищ сміття

Проведено тендери по приватному сектору та відкритим територіям, а також по багатоповерховій забудові

Цей материал також доступний

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради провела дві закупівлі послуг щодо ліквідації несанкціонованих звалищ сміття на території району, про що свідчать дані системи держзакупівель Прозорро.

Перший тендер – на послуги з ліквідації несанкціонованих звалищ сміття на територіях приватної забудови та відкритих територіях – виграла ФОП Намазова Ельміра Вугарівна, яка до кінця 2023 року буде виконувати ці роботи за 905 тисяч гривень.

У тендерній документації йде мова про згрібання побутового сміття у купи механічним способом об’ємом 1400 куб.м, навантаження його у транспортні засоби механічним способом та вивезення на міське звалище на відстань до 32 кілометрів. Ще 140 куб.м побутового сміття буде вивезено на сміттєзвалище, але перед цим його будуть згрібати вручну. Ще 1200 куб.м мають становити будівельні відходи, які будуть перед вивезенням згрібати механічним способом.

Другий тендер – на послуги з ліквідації несанкціонованих звалищ сміття у дворах житлових будинків багатоповерхової забудови – виграло КП “Обрій-ДКП” (хоча інші два учасники тендеру пропонували меншу ціну за свої послуги), яке до кінця 2023 року буде виконувати ці роботи за 1 мільйон 578 тисяч гривень.

У цьому випадку йде мова про згрібання побутового сміття у купи механічним способом об’ємом 4500 куб.м, навантаження його у транспортні засоби механічним способом та вивезення на міське звалище на відстань до 32 кілометрів. Ще 400 куб.м побутового сміття буде вивезено на сміттєзвалище, але перед цим його будуть згрібати вручну. Ще 360 куб.м мають становити будівельні відходи, які будуть перед вивезенням згрібати механічним способом.

Договори з підрядниками підписані в червні. Строки поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг – до 31 грудня 2023 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button