ПригодиТема дня

Пʼяний водій виїхав на зупинку та збив двох людей

Стан однієї з постраждалих оцінювався як украй тяжкий

Цей материал також доступний

Увечері 9 липня на вул. Космонавтів у Миколаєві водій за кермом Skoda Octavia збив двох пішоходів, після чого проїхав ще понад 200 метрів та зупинився на трамвайних коліях. Про це повідомляє кореспондент «Новин-N».

«Шкода» їхала вул. Космонавтів, з боку вул. Троїцькій, у напрямку Херсонського шосе. На перехресті з вул. Вінгранівський водій не впорався з керуванням, виїхав на зупинку громадського транспорту та збив двох людей: чоловіка та жінку. Після цього автомобіль продовжив рух, проїхав понад 200 метрів, потім на перехресті з вул. Нагірною різко змінив траєкторію руху, збив металеву конструкцію та зупинився на трамвайних коліях.

Внаслідок ДТП постраждали жінка 1987 року народження та чоловік 1978 року народження. З місця події їх забрала «швидка». За попередніми даними, стан жінки оцінюється як украй тяжкий.

Автомобіль має значне механічне пошкодження. Через аварію був заблокований рух трамваїв 6-го та 10-го маршрутів в обох напрямках.

Під час спілкування з співробітниками патрульної поліції, які під’їхали на місце події, з’ясувалося, що водій перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Водія було затримано для складання протоколу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button