Суспільство

"Працюємо над стратегією суднобудування", - Кім про розвиток Миколаївщини

Мова йде про цивільне суднобудування

Цей материал також доступний

Серед головних пріоритетів розвитку Миколаївщини такі напрями як туризм, порти, суднобудування, сільське господарство та ІТ. Про це повідомив голова Миколаївської Обласної військової адміністрації Віталій Кім у програмі “Мосейчук + Кім та його команда“.

“Зараз працюємо над стратегією суднобудування, залучили й міністерства, і оборонпром. З усіма проговорили – поточна робота. Є бачення, як можна отримати держзамовлення для того, щоб почати відновлювати суднобудівний потенціал. Див не буде, якщо буде прийнята урядом та президентом ця стратегія над якими, ще працюємо. Там будуть замовлення щодо будівництва річкового суднобудування, цивільного”, – сказав керівник області.

Як зазначив Кім державні замовлення точно будуть, оскільки досить логічно перевести транспортування великого вантажу з автодоріг на річковий транспорт.

“Це логічно перевести з асфальту фури перевантажені на річку (ред. щоб дороги не псувались). Ми це вже почали робити з 2021 року, це логічно, зрозуміло, погоджено, всі за. Просто треба реалізовувати”

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button