Пригоди

Вимагав 1200 доларів: у Миколаєві викрили слідчого поліції на корупції

Після отримання хабара слідчого затримали у порядку ст. 208 КПК України

Цей материал також доступний

У Миколаєві 24-річний слідчий одного з відділень поліції Миколаївського райуправління вимагав від фігуранта кримінального провадження, розпочатого за ч.4 ст.185 КК України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану», неправомірну вигоду у розмірі 1200 доларів за зменшення терміну покарання та перекваліфікацію злочину.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, після отримання хабара слідчого затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грошові кошти вилучили. Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди».

Найближчим часом фігуранту буде обраний запобіжний захід.

Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За вказаним фактом керівництвом ГУНП ініційовано проведення службового розслідування. На час проведення якого, поліцейського буде відсторонено від виконання службових обов’язків.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button