Суспільство

На Миколаївщині розпочався відбір кандидатів у помічники ветеранів

Прийом заяв на конкурсний відбір кандидатів відбуватиметься через портал Е-ветеран

Цей материал також доступний

З 1 липня 2023 року розпочався процес прийому заяв в електронному форматі на конкурсний відбір кандидатів на посади “помічників ветерана” у межах пілотного проєкту, започаткованого Мінветеранів у Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській областях. Про це повідомили в Міністерстві у справах ветеранів України.

Послуга розроблена Мінветеранів України за сприяння «Проєкту підтримки Дія», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансування Швеції.

«Ми чекаємо на ваші заяви і вашу активну громадянську позицію, яка допоможе нашим Захисникам та Захисницям гідно розпочати нову, мирну сторінку свого життя, повернутися до рідних і друзів, улюбленої професії або відкрити власну справу, здобути омріяний фах чи максимально можливо відновити втрачене на війні та службі здоров’я», – зазначила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, звертаючись до ветеранського активу регіонів, де триватиме пілотний проєкт з відпрацювання впровадження нового сервісу у громадах.

Кандидати на посади помічників ветерана можуть подаватися на конкурсний відбір для участі у цьому проєкті винятково за допомогою інформаційного порталу Е-ветеран.

Важливо, що обране кандидатами бажане місце працевлаштування в межах пілотної області врахують за умови участі територіальної громади в експериментальному проєкті.

Для заповнення заяви кандидатам потрібно мати:

  • електронний підпис: файловий ключ, апаратний ключ або Дія.Підпис;
  • документ про освіту;
  • членам сім’ї ветерана – документ, що підтверджує родинні зв’язки.

Про умови долучення до проєкту, особливості та перспективи діяльності помічників ветерани докладно можна дізнатися за посиланням.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button