Суспільство

Координаційний штаб Південного регіону провів нараду з органами влади Миколаївської області

Обговорили подальші спільні заходи для покращання комунікації з родинами Захисників

Цей материал також доступний

Фахівці Представництва Координаційного штабу Південного регіону взяли участь в нараді із представниками органами влади та силових структур міста Миколаєва та області. Про це повідомляють в Telegram-каналі Південного регіонального представництва Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Так, 30 червня команда Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Південного регіону зустрілися із представниками Миколаївського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Головного управління Національної поліції, Служби безпеки України (Об’єднаного центру), Миколаївської обласної прокуратури, Національної гвардії України, командування ВМС ЗСУ, Управління юстиції, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини для підсумків роботи з родинами військовополонених у першому півріччі 2023 року.

“Під час наради фахівці Представництва ознайомили учасників наради із заходами, що проводяться Координаційним штабом для звільнення з полону Захисників. Серед них – залучення міжнародних організацій, перелік послуг, що надаються родинам військовослужбовців, соціальний супровід та механізм функціонування реєстру військовополонених”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, представникам органів влади, військового командування та правохоронних органів розповіли про можливість для рідних Захисників зареєструватись в особистому кабінеті на сайті Координаційного штабу, а також отримати безоплатну правову допомогу.

“У результаті домовились про поширення серед населення інформаційних буклетів про повноваження та контакти Південного регіонального центру та зацікавлених органів влади. Також обговорили подальші спільні заходи для покращання комунікації з родинами Захисників і налагодження оперативної міжвідомчої взаємодії”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button