Суспільство

Мерія Миколаєва планує придбати 80 комп’ютерів за 2 мільйони

Майже 25 тисяч за кожен

Цей материал також доступний

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголосив тендер на закупівлю 80 комп’ютерів-моноблоків з очікуваною вартістю в 1 мільйон 999 тисяч 995 гривень (тобто, 25 тисяч за один), про що йдеться у повідомленні в системі публічних закупівель ProZorro.

Як йдеться у технічному завданні, діагональ екрана у моніторів має бути не менше 23,8 дюйма, а роздільна здатність екрана – не гірше 1920 пікселів у ширину та 1080 пікселів у висоту, тип матриці екрана – не гірше IPS.

“Характеристики центрального процесора:
– Не гірше ніж Intel І3-10105 або його еквівалент;
– Кількість ядер: не менше 4;
– Кількість потоків: не менше 8.
– Базова тактова частота: не менше 3,70 ГГц.
Оперативна пам’ять: не менше 8 ГБ. Тип оперативної пам’яті: DDR4. Максимальна кількість каналів пам’яті: не менше 2 одиниць. Частота пам’яті: не менше ніж 2666 МГц. Об’єм постійної пам’яті: не менше ніж 240 ГБ. Тип постійної пам’яті: SSD. Характеристики корпуса: системний блок і дисплей об’єднані в єдиний корпус (моноблок) та мати один блок живлення, без використання зовнішніх кріплень системного блоку до дисплея. Швидкість мережевого адаптера: 10 Мбіт/с, 100 Мбіт/с, 1 Гбіт/с. Бездротові технології: наявність вбудованого у материнську плату бездротового мережевого адаптеру WiFi та Bluetooth. Зовнішні порти вводу/виводу, не менше ніж: 1 x VGA; 1 x HDMI; 1 x LAN; 2 x USB 3.1 Gen 1; 4 x USB 2.0; 1 x USB Type-C; 1 x Audio-in; 1 x Audio-out”, – йдеться у технічному завданні.

Що стосується мультимедіа, то моноблоки мають містити вмонтовану веб камеру Web Camera Full HD з технологією PopUp або еквівалентною технологією та вбудовані стереодинаміки.

Операційна система має бути не гірше Microsoft Windows 11PRO, предінстальована з технологію ОЕМ активації ОА 3.0. Активація проводиться замовником, ключ активації повинен бути вшитим у BIOS материнської плати системного блоку.

Строк гарантії складає не менше ніж 36 місяців.

Аукціон запланований на 6 липня. Переможець повинен буде поставити товар до кінця року.

Нагадаємо, що у Миколаївській міській раді на початку лютого 2023 року після інвентаризації виявили нестачу техніки на 2,8 млн грн. Втратою комп’ютерів чиновники пояснили під час судового розгляду свою відмову у наданні інформації про зарплати та премії мера, його заступників і помічників.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button