Пригоди

Порушив ПДД: у Миколаєві зупинили водія без прав і під наркотиками

Він був позбавлений права керування транспортними засобами за аналогічні правопорушення

Цей материал також доступний

У Миколаєві патрульні зупинили водія BMW, який порушив правила дорожнього руху, перебуваючи під впливом наркотичних речовин, про що повідомила пресслужба Патрульної поліції Миколаївської області.

“Патрульні зупинили автомобіль у понеділок, 26 червня, близько 23:00, на вул. Генерала Карпенка. Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, на що останній відмовився. До того ж з’ясувалося, що водій вже позбавлений права керування транспортними засобами за аналогічні правопорушення. Патрульні відсторонили водія від керування та склали протоколи за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння скоєне повторно протягом року) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами скоєне повторно протягом року) КУпАП”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Когда же у нас будут забирать автомобили у злостных нарушителей и отдавать ВСУ??? Не подходит марка авто - продать, а деньги на нужды ВСУ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button