СуспільствоТема дня

На утримання зелених зон Корабельного району до кінця року хочуть витратити 9,9 млн грн

Підрядника мають обрати 4 липня

Цей материал також доступний

Комунальне підприємство «Миколаївські парки» оголосило повторний тендер на утримання до кінця 2023 року в належному стані 72 зелених зон, що розташовані на вулицях у Корабельному районі міста. Про це свідчать дані, опубліковані в системі публічних закупівель ProZorro.

У технічне завдання входять: очищення території від сміття та бруду (48 разів по 1,6 млн кв.м), підмітання доріжок (28 разів по 59,6 тис. кв.м), очищення плит від трави та бруду (3 рази по 9 тис. кв.м), очищення 113 урн від сміття з супутніми роботами (98 разів), миття 113 урн з урахуванням вартості миючих засобів (3 рази), а також по одному разу: очищення доріжок та сходів від снігу, від льоду; посипання доріжок та сходів у період ожеледиці піщано-сольовою сумішшю та інше.

Крім іншого, підрядник повинен буде доглядати за деревами, чагарниками та живоплотом, прибирати газони від опалого листя; косити траву, доглядати дерева, квітники, газони, чагарники, квіти, а також утримувати та обслуговувати МАФи (зокрема, дрібний ремонт лав та урн, одне завезення піску на дитячий майданчик, прибирання двох бетонних укриттів, обслуговування 52-х зупинок громадського транспорту, очищення їх від несанкціонованих написів та ін.).

Очікувана вартість складає 9 мільйонів 938 тисяч 880,33 гривень, а самі торги відбудуться 4 липня.

Варто зазначити, що перший тендер на ці послуги відбувся 16 червня – тоді єдиним учасником стало ТОВ “Єврокомунсервіс” з пропозицію 9 мільйонів 915 тисяч 226,3 гривень. Проте ця пропозиція була відхилена, після чого було оголошено повторні торги.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button