ПригодиТема дня

"Все, це смерть, пацани, прощавайте! Слава Україні!": у Бердянську російські окупанти вбили двох підлітків

Героям Слава!

Цей материал також доступний

В окупованому Бердянську російські силовики вбили двох місцевих підлітків, яких раніше затримували за “антиросійську діяльність”. Так, ввечері 24 червня 2023 року в центрі міста розпочалась стрілянина. Як стало відомо пізніше, перестрілка відбулась між окупаційними силами та двома підлітками. В ході бою підлітки знищили одного окупанта та колаборанта-поліцейського. На жаль, врятуватися їм після цього не вдалось. Після перестрілки окупанти заявили, що «ліквідували терористів». Одним з «терористів» був 16-річний український хлопець Тигран Оганесян. Особа другого вбитого підлітка достовірно невідома, але ЗМІ пишуть, що це раніше затриманий разом із Тиграном його однокласник Микита Ханганов.

Перше повідомлення про вбивство двох підлітків в окупованому місті з’явилося в каналі співробітника окупаційної “влади” Володимира Рогова:

“Приблизно о 19 годині, коли населення відпочивало з сім’ями на міській набережній, двоє бойовиків відкрили вогонь з автоматів. У результаті злагоджених і оперативних дій правоохоронних органів терористи були блоковані та знищені. Наразі відомо, що одним із них був раніше затримуваний за антиросійську діяльність Тигран Оганесян”.

Потім у мережі було опубліковано відео, яке зробив Тигран Оганесян за кілька секунд перед убивством. У ньому він показує себе, зброю, і вимовляє: “Двох точно. Все, це смерть, пацани, прощайте! Слава Україні!”. На цьому запис обривається. Під фразою “двох точно”, найімовірніше, мається на увазі вбивство двох російських силовиків.

Оганесяна силовики рф викрали з дому ще минулого року.

“Рано вранці в окупованому Бердянську російські військові увірвалися на подвір’я приватного будинку, побили літню жінку і хлопчика. Підлітка вони забрали з собою, надівши йому мішок на голову”, – писали тоді місцеві ЗМІ.

Пізніше Тиграна відпустили. А 24 травня 2023 року ск рф звинуватив Тиграна Оганесяна і Микиту Ханганова в тому, що у вересні минулого року вони нібито “вступили в змову для підтримки ЗСУ і пошкодили залізничні колії”.

15 червня 2023 року Європарламент висунув вимогу до російської влади зняти всі обвинувачення і негайно звільнити Оганесяна і Ханганова.

Дякуємо всім українцям на ТОТ, що, не дивлячись на смертельну небезпеку та ризикуючи своїм життям, чинять спротив окупанту. Ваш подвиг буде жити вічно! Героям Слава!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button