Пригоди

Німець впритул застрелив власну кохану – біженку з України

У Німеччині мисливець застрелив українку, яка після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну втекла від війни.

Про це повідомляє німецька газета Bild.

Юлія, якій було 39 років, навесні 2022 року втекла зі своєю десятирічною донькою від війни в Україні. У Німеччині вона мріяла про краще життя. Однак у нібито безпечному будинку жінку зустріла смерть – її застрелили впритул.

Як відомо, Юлія проживала в Німеччині зі своїм 50-річним коханим – російськомовним місцевим жителем, якого звуть Франц. І саме він вистрілив у жінку.

Повідомляється, що під час скоєння злочину рівень алкоголю в крові обвинуваченого становив 1,4 проміле, оскільки після роботи чоловік випив кілька келихів пива і половину пляшки віскі.

При цьому сам обвинувачений, який виявився мисливцем і має зброю на законних підставах, розповідає свою версію, мовляв, це було випадково.

– Юля не могла повірити, що в мене є важка зброя, вона дуже хотіла побачити мої іграшки… Потім вона приставила пістолет до шиї і сказала: “Тисни на курок, або не смій”. І раптом пролунав постріл. Випадково… – каже Франц.

Однак суддя не вірить у нещасний випадок. Не підтримують версію мисливця і двоє поліцейських, які першими прибули на місце інциденту.

– Обвинувачений виглядав абсолютно адекватно. Він був у стані алкогольного сп’яніння, але міг розбірливо говорити. Оскільки я сам розумію російську мову, то зміг із ним поспілкуватися. Він чітко сказав: “Я стріляв”, – розповів поліцейський.

Старший офіцер додав, що Франц виглядав абсолютно холоднокровним. Він спокійно підійшов до нього і сказав, що хоче закурити.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button