Суспільство

Протрималися 11 днів: у Миколаєві пошкодили «антивандальні» лавки

Ці лавки були придбані за кошти міста

Цей материал також доступний

У центрі Миколаєва пошкодили недавно встановлені «антивандальні лавки, про що повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради.

«На перехресті проспекту Центрального та вулиці Лягіна, було пошкоджено новенькі лавки, які лише нещодавно були встановлені. Це справді прикро та обурює багатьох з нас. Згадуючи, як більшість містян виразили своє задоволення їхнім встановленням, така ситуація ще більш розчаровує. Нагадуємо, що ці лавки були придбані за кошти міста, а отже, за гроші платників податків. Втім, це питання не тільки про гроші, а й про повагу до спільного майна. Тому хочемо закликати вас всіх – бережіть майно міста! Пам’ятайте, що воно належить нам усім, і ми маємо зобов’язання стежити за його збереженням та охайністю», – йдеться у повідомленні.

У департаменті запевнили, що міська влада буде вживати всіх заходів для відновлення пошкоджених лавок, а найкращим рішенням назвали попередження подібних випадків шляхом пильності та відповідальності спільноти.

Нагадаємо, що 9 червня міський голова Олександр Сєнкевич запропонував встановити нові вуличні меблі, а також показав дві «тестові» лавки, які назвав «антивандальними» та закликав містян берегти громадське майно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button