ПригодиСуспільство

У лікарнях Івано-Франківської області не прийматимуть чоловіків без погодження з ТЦК?

ОНОВЛЕНО: в ОВА спростовують дану інформацію

Цей материал також доступний

У медичних закладах Івано-Франківської області тимчасово припиняють планові госпіталізації військовозобов’язаних без погодження з Територіальним центром комплектування. Так, згідно з рішенням ради оборони Івано-Франківської області, чоловіки віком від 18 до 59 років повинні прийти у місцеві військкомати. Також у медичних закладах тимчасово припиняють планові госпіталізації військовозобов’язаних без погодження з територіальним центром комплектування. А на блокпостах затримуватимуть усіх, хто не має документів, роз’яснив начальник Коломийської районної війської адміністрації Любомир Глушков, – передає ntktv.ua.

За рішенням ради оборони області керівникам місцевого самворядування та підприємств і організацій слід забезпечити виявлення військовозобов’язаних, які не перебувають на військовому обліку. Таких громадян слід скерувати в ТЦК.

Департаменту охорони здоров’я ОДА, керуючись тимчасовими заходами, довести до закладів охорони здоров’я області своє рішення щодо тимчасового припинення планових госпіталізацій пацієнтів військовозобов’язаних без погодження з територіальним центром комплектування. Забезпечити щоденно до 11:00 інформування ТЦК за місцем розташування закладу охорони здоров’я про госпіталізацію військовозобов’язаних віком від 18 до 59 років у випадку надання їм ургентної невідкладної допомоги”, – цитує Глушков рішення ради оборони області.

Рішенню ради оборони області передував наказ «Про проведення загальної мобілізації» начальника Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Романа Плитуса, який він підписав 13 червня.

Документ серед іншого передбачає, що військовозобов’язані чоловіки Івано-Франківської громади повинні звернутися до ТЦК та СП у 10-денний термін.

13 червня начальник Івано-Франківського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Плитус підписав наказ «Про проведення загальної мобілізації».

ОНОВЛЕНО:
«Жодних заборон на госпіталізацію без відома ТЦК немає», – Івано-Франківська ОВА

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button