Пригоди

Підприємець розтратив понад 200 тисяч бюджетних коштів при реконструкції стадіону на Миколаївщині

Товариство працювало на замовлення Ольшанської селищної ради

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору одного з товариств за фактами розтрати чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та внесення недостовірних відомостей до офіційних документів, повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

“За даними слідства, товариство на замовлення Ольшанської селищної ради Миколаївського району здійснювало реконструкцію стадіону. З метою заволодіння коштами бюджету директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт, що призвело до збитків на суму понад 200 тис грн. У ході розслідування встановлено невідповідність виконаних робіт з реконструкції стадіону, та за результатами експертизи прийнято рішення про повідомлення підряднику про підозру”, – йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button