Пригоди

Житель Миколаївщини виростив 256 кущів конопель

За словами зловмисника, «траву» він виростив сам і зберігав її для власних потреб

Цей материал також доступний

На Вознесенщині поліцейські викрили 59-річного чоловіка на незаконному вирощуванні конопель, про що повідомляє Вознесенське районне управління поліції Миколаївської області.

Оперуповноважені отримали інформацію про те, що мешканець Новомаріївської громади незаконно вирощує коноплі. 15 червня за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка.

Правоохоронці встановили, що на земельній ділянці домовласник спорудив теплицю, організував зрошувальну систему та ретельно доглядав рослини. За словами зловмисника, «траву» він виростив сам і зберігав її для власних потреб.

За місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили 256 кущів наркорослин.

В даний час за цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 2 ст. 310 КК України «Посів чи вирощування снодійного маку чи коноплі». Санкцією цієї статті передбачено покарання до семи років позбавлення волі.

Усе вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень, за результатами яких щодо правопорушника буде ухвалено подальші процесуальні рішення.

Слідчі дії тривають.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button