Пригоди

Очаківські бійці врятували на затоплених позиціях п'ятьох окупантів

Поповнили обмінний фонд. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Підірвавши Каховську ГЕС, російське командування жодним чином не зважило на життя власного особового складу, бо після розливу води десятки окупантів лишилися відрізаними від великої землі на затоплених позиціях на Херсонщині, – повідомили в 73-му морському центрі СпП ім кошового отамана Антіна Головатого.

“Одна з таких позицій занурювалася під воду, а кілька росіян ось-ось мали потонути. Отримавши інформацію про можливість взяти в полон противника, воїни ССО вирушили по нього. П’ятьох ворожих бійців завантажили на човни. В цей час з інших позицій противник вдарив по човнам, незважаючи на те, що на них перебували і його ж товариші. Попри це усіх полонених доставили живими на узбережжя. Воїни ССО України під час місії не постраждали”, – йдеться у повідомленні.

Вже на березі під час розмови з полоненими оператори ССО з’ясували, що окупанти належать до підрозділу “Шторм Z”. Ці загони російське міноборони комплектує за тим же принципом, що і формування “Вагнер”: основу складають засуджені росіяни, що відбувають покарання у тюрмах. За участь у війні проти України їм обіцяють амністію.

Нагадаємо: 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС, чим спровокували техногенно-екологічну катастрофу на півдні України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button