СуспільствоТема дня

На утримання зелених зон Корабельного району до кінця року планують витратити 10 млн грн

Переможця тендеру оберуть 16 червня 2023 року

Цей материал також доступний

Комунальне підприємство “Миколаївські парки” 7 червня оголосило тендер на утримання до кінця 2023 року у належному стані зелених зон, розташованих на вулицях у Корабельному районі у місті Миколаєві, про що свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro. До переліку зелених зон Корабельного району, які має доглядати переможець торгів, увійшли 72 об’єкти.

У технічне завдання входять: очищення території від сміття та бруду (48 разів по 1,6 млн кв.м), підмітання доріжок (28 разів по 59,6 тис. кв.м), очищення плит від трави та бруду (3 рази по 9 тис. кв.м), очищення 113 урн від сміття з супутніми роботами (98 разів), миття 113 урн з урахуванням вартості миючих засобів (3 рази), а також по одному разу: очищення доріжок та сходів від снігу, від льоду; посипання доріжок та сходів у період ожеледиці піщано-сольовою сумішшю та інше.

Крім іншого, підрядник повинен буде доглядати за деревами, чагарниками та живоплотом, прибирати газони від опалого листя; доглядати дерева, квітники, газони, чагарники, квіти, а також утримувати та обслуговувати МАФи (зокрема, дрібний ремонт лав та урн, одне завезення піску на дитячий майданчик, прибирання двох бетонних укриттів, обслуговування 52-х зупинок громадського транспорту та ін.).

Очікувана вартість робіт складає 9 млн. 938 тис. 880,33 грн. Аукціон на вибір виробника робіт пройде 16 червня.

Слід зазначити, що такі самі тендери пройдуть двома іншими районами міста. На утримання зелених зон в Інгульському районі планують витратити 13 млн. 914 тис. 397 грн., а Центральним пройдуть відразу чотири аукціони із загальною очікуваною ціною 23 млн. 50 тис. 442,65 грн.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button