Суспільство

В Корабельному районі встановили нові газорозподільчі пункти

Попереднє обладнання вже вичерпало свій експлуатаційний ресурс

Цей материал також доступний

У мікрорайоні Балабанівка встановлено три нові шкафні газорозподільчі пункти, про що 13 червня 2023 року повідомила пресслужба “Миколаївгазу”.

“Попереднє обладнання вже вичерпало свій експлуатаційний ресурс. Сьогодні було встановлено три сучасні ШГРП українського виробництва заводів RGC Production та укомплектовані італійськими регуляторами тиску Pietro Fiorentini, які добре зарекомендували себе під час бойових дій. Ми розуміємо наскільки важливо забезпечити стабільну роботу об’єктів критичної інфраструктури і встановлюємо лише якісне обладнання європейського рівня якості. Тепер понад 2000 споживачів будуть забезпечені послугою розподілу природного газу”, – йдеться у повідомленні.

Для виконання зазначених робіт підприємством з 13 червня припинено газопостачання мешканцям мкр. Балабанівка в кількості 2407 споживачів. Відновлення газопостачання буде виконуватись поетапно починаючи з 15 червня 2023 року. АТ «Миколаївгаз» просить вибачення за тимчасові незручності.

Всі роботи виконані за рахунок тарифу на розподіл газу, тому компанія просить споживачів підтримати роботу “Миколаївгазу” та сплатити за послугу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button