Суспільство

"Діти вулиці": в Корабельному перевірили умови проживання маленьких миколаївців

За результатами складено відповідні акти, - повідомили в райадміністрації

Цей материал також доступний

Днями начальницею служби у справах дітей адміністрації Корабельного району міста Миколаєва Оленою Мамонтовою і завідувачкою сектору захисту прав, свобод та законних інтересів дітей служби у справах дітей Лілією Таворською проведено профілактичний рейд «Діти вулиці».

У ході проведення рейду на території Корабельного району здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання чотирьох сімей, в яких виховується 10 дітей, що перебувають на обліку в службі у справах дітей як такі, що “перебувають у складних життєвих обставинах або потрапили в поле зору служби”. Про це повідомили в адміністрації району.

Крім рейду «Діти вулиці», протягом минулого тижня завідувачкою сектору з питань опіки служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Оленою Вознюк та головною спеціалісткою сектору з питань опіки служби у справах дітей Каріною Таворською відвідано п’ять родин, в яких виховується 5 дітей, що мають статуси дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Мета відвідування – перевірка умов проживання дітей, вивчення потреб сімей під час військового стану.

За результатами проведеної роботи складено відповідні акти. З законними представниками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час та дотримання неповнолітніми техніки безпеки під час літніх канікул, недопущення вживання алкогольних напоїв тощо.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button