СуспільствоТема дня

Вчителі з Корабельного допомагають постраждалим від затоплення херсонцям

Працівниці освітнього фронту зробили закупку двох човнів, продуктів харчування, питної води...

Цей материал також доступний

Вчитель права Анастасія Іслангірієва та психолог Валерія Кремняк, що працюють в ліцеї 40 (колишній школі 40), розташованому в Корабельному районі міста Миколаєва, організували гуманітарну допомогу для жителів Херсону та Херсонської області (правого берегу), які постраждали через затоплення після підриву російськими військами Каховської ГЕС.

Так, небайдужі працівниці освітнього фронту зробили закупку двох човнів, продуктів харчування, питної води, 100 буханців хлібу, дитячого харчування та засобів гігієни, повербанків, рятувальних жилетів.

«Цю закупку зробили завдяки допомозі наших вчителів ліцею 40 та наших батьків 10-Б і 7-А класів і знайомих», – написала Валерія Кремняк, висловивши велику подяку також і представникам кількох миколаївських магазинів за допомогу та оперативність, а також за моральну підтримку.

«Зараз знаходимось у місті Херсон. Друзі, повірте, Херсончатам дуже і дуже потрібна допомога, не сидіть на місці, будь ласка, допомагайте всім, чим можете, зараз їм потрібна наша допомога як ніколи.

І Велике дякую та Велика пошана нашим військовим з ЗСУ за «зелений коридор» на блокпостах та за супроводження по місту та селам. Ми з ними поруч! Слава Україні! Слава ЗСУ! Вперед до перемоги!», – зазначила Валерія Кремняк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button