Пригоди

Зеленський відвідав затоплену насосну станцію на Миколаївщині

Президент на власні очі побачив наслідки знищення окупантами Каховської ГЕС

Цей материал також доступний

Після Херсонської області президент Володимир Зеленський приїхав на Миколаївщину, де відвідав головну насосну станцію Управління каналів річки Інгулець, затоплену через руйнування греблі Каховської ГЕС.

“У підтоплених населених пунктах здійснено евакуацію людей, на місцях – рятувальники та представники влади. Забезпечуємо людей питною водою, необхідними продуктами харчування. У Снігурівській громаді створено штаб із ліквідації наслідків катастрофи, який працює в цілодобовому режимі”, – зазначив президент у своєму Telegram-каналі.

Як повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, значних відхилень у якості води в річках Південний Буг та Інгулець внаслідок затоплення дніпровською водою не спостерігається.

“Щодо якості води р. Південний Буг та в р. Інгулець внаслідок затоплення дніпровською водою. Згідно з дослідженнями, проведених в пробах, відібраних в р. Південний Буг 07 червня та в р. Інгулець 08 червня, значних відхилень та перевищень гранично допустимої концентрації речовин не спостерігається”, – написав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button