Суспільство

«Ерудит», «Мафія», шахи: в Миколаєві відбувся фестиваль настільних ігор

В бібліотеці імені М.Кропивницького протягом дня функціонувало 9 зон

Цей материал також доступний

Позитивні емоції та драйв. У бібліотеці імені М. Кропивницького відбувся фестиваль настільних ігор «Миколаївська фішка». Він стартував зранку 3 червня і тривав аж до вечора.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Любителів такого виду інтелектуального спорту привітав мер Олександр Сєнкевич.

“Бажаю, аби кожний з вас отримав гарні враження та знайшов нових друзів. Відвідуйте бібліотеку частіше. Сьогодні вона не просто місце, де можна почитати книжки. Сучасна бібліотека надає змогу отримати нові знання, відпочити та зарядитися позитивом”, – сказав Олександр Сєнкевич.

Миколаївці мали можливість випробувати свою сили в іграх на будь-який смак: «Ерудит», «Уно», «Еліас», «Мафія», шахи, «Джанго» тощо. А також пограти з командами поліції, ДСНС, Миколаївводоканалу, інших підприємств і організацій.

Загалом в бібліотеці імені М.Кропивницького протягом дня функціонувало 9 зон. З них 5 гральних з шістнадцятьма локаціями і 4 для відпочинку. Цього дня гральні майданчики також було розгорнуто на території бібліотек № 2, 5, 9, 10, 12, 14, 18 та бібліотеці для юнацтва.

В рамках фестивалю відбулось відкриття зеленої читальної зали. Там лунала жива музика у виконанні інструментального ансамблю дитячої музичної школи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button